Select Page

Ogled superračunalnika Vega

Na deževni petek, 17. 9. 2021, smo se z nadarjenimi učenci in z učenci izbirnega predmeta računalniška omrežja odpravili v Maribor, natančneje v Inštitut informacijskih znanosti Maribor (IZUM). Na inštitut smo se odpravili z namenom, da si ogledamo najnovejšo pridobitev inštituta, to je superračunalnik Vega.

več…

Pobarvali smo dan

V prijetnem sončnem popoldnevu smo skupaj s člani Turističnega društva Šentilj nabrane kamenčke spremenili v KAMENČKE PRIJAZNOSTI!

V čudovitem medgeneracijskem druženju so nastale krasne umetnine z izjemnimi sporočili in toplimi mislimi. Veselimo se že 13. novembra – mednarodnega dneva prijaznosti, ko bomo z njimi mnogim izmed vas polepšali dan in narisali nasmeh na obraz!

DOBRO JE DELATI DOBRO! 

Mini olimpijske igre v vrtcu

Otroci in olimpijske igre? Zakaj pa ne. Letos smo si jih priredili kar sami. Otroci so se prelevili v prave male olimpijce in se preizkusili v različnih športnih disciplinah. Pri teh so se res odlično odrezali in z medaljami proslavili svoje male zmage. Vsekakor pa smo ob koncu dneva postali še ponosni navijači in ob glasnem navijanju, preko spletnega prenosa spremljali naše slovenske košarkaše in plezalke v Tokiu. 

Dan, v katerem smo razvijali tako svoj športni, kot navijaški duh, je bil res nekaj posebnega.

Iza Herega

Obvestilo

Spoštovani starši!

V primeru, da vaše zdravstveno stanje ni najboljše in še ne veste ali ste morda Covid pozitivni, vas prosimo, da otrok ne pošiljate v šolo. V šolo naj prihajajo zgolj zdravi otroci. Bodite odgovorni do sebe in drugih.

UŠI

Spoštovani starši!

Obveščamo Vas, da se ponovno srečujemo s pojavom uši. Ker se moramo tega problema lotiti skupno, Vas prosimo, da svojemu otroku natančno pregledate lasišče. Če opazite uši ali jajčeca, takoj pričnite s postopkom odpravljanja uši (Gradivo za preprečavnje in odpravljanje ušivosti). O postopku se pogovorite v lekarni. Po potrebi postopek ponovite. Otrokom je treba lasišče redno pregledovati.
Uspešni bomo le, če se bomo  problema zavedali vsi, zato Vas prosimo za sodelovanje.

STATUS ŠPORTNIKA ALI KULTURNIKA

Spoštovani starši,
 
vlogo za pridobitev statusa športnika ali kulturnika je potrebno oddati do 20. 9. 2021.
Dodelitev statusa in s tem prilagajanje šolskih obveznosti poteka v skladu s pravilnikom.
 

VLOGA

KJE SMO

Mladinska ulica 13
2212 Šentilj v Slov. goricah